Mozli još tri godine u Partizanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozli još tri godine u Partizanu

Najavljivali su iz Partizana prethodnih meseci produžetak saradnje sa Vilom Mozlijem, a posle malog zatišja, dve strane su u petak postigle dogovor prema kojem će američki centar nositi crno-beli dres još tri sezone.

Ovu informaciju potvrdio je predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović, tokom emisije na klupskoj televiziji, odgovarajući na pitanja navijača.

"Svi znamo koliko se ceni Mozlijevo zalaganje, on je danas produžio saradnju sa klubom na još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri godine. Što se tiče ostalih igrača, stručni štab će raditi na tome i praviti projekciju za sledeću sezonu. Na nama je da stvorimo budžet i uslove", rekao je predsednik Partizana za klupsku televiziju.

Mijailović je dao objašnjenje i za veliki broj stranaca u crno-belom timu ove sezone.

"Kvalitetni domaći igrači su uvek skuplji nego strani igrači. Ponekad i pretplatimo domaće igrače samo da bismo ih imali jer potpisivanje zavisi ponekad samo od ponude na tržištu".

Partizan je nedavno promovisao Brajana Angolu, kao pojačanje za završnicu ABA lige.

"Uvek postoje pitanja kad se dovode igrači na kraju sezone, ali niko nije znao da li će Redži Reding da se povredi. Nismo znali kada će se pojaviti igrač kvalitetan i adekvatan za upražnjenu poziciju. Čeka nas velika borba u polufinalu ABA lige, a ako prođemo, i u finalu i to je bilo preko potrebno", kazao je Mijailović, uz demanti informacije da je budžet crno-belih ove sezone oko devet miliona evra.

Prvi čovek kluba iz Humske je pokazao papir na kome tvrdi da stoje jasne brojke - 6.281.000 evra.

"Ovaj projektovani budžet će se verovatno malo probiti, ali je njime obuhvaćeno i vraćanje duga za ovu godinu što je nešto oko 700.000 evra. Takođe na ovom papiru i piše da smo na osnovu sporazuma za prošlu i ovu godinu vratili milion i 464.000 evra po starim obavezama iz 2010. i 2011. godine", kaže Mijailović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.