Mladi Partizan, Zvezda, Cibona i Fenerbahče igraju u Zemunu

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Partizan, Zvezda, Cibona i Fenerbahče igraju u Zemunu

Košarkaški klub Partizan organizovaće od 20. do 22. maja u dvorani "Vizura" u Zemunu međunarodni turnir za decu uzrasta do 14 godina.

Osim podmlatka "crno-belih" i njihovog najvećeg rivala, Crvene zvezde, na turniru će učestvovati još četiri ekipe - sarajevska Bosna, ljubljanska Olimpija, zagrebačka Cibona i istanbulski Fenerbahče.

Turnir koji je na programu sledećeg vikenda spada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medju najjača nadmtanja mladjih kategorija u Evropi. Pokrovitelji turnira su Košarkaški savez Srbije (KŠ) i Medjunarodna kšarkaška federacija (FIBA).

Sledeće godine beogradski turnir trebalo bi da bude uvršten u medjunarodni kalendar takmičenja mladjih ketegorija. To znači da će termin njegovog održavanja biti uskladjen sa sličnim manifestacijama u Italiji i Španiji, kako bi i timovi iz tih zemalja došli u glavni grad Srbije.

Stručni koordinator mladjih selekcija u KSS Gordan Todorović tokom turnira organizovaće propratno savetovanje na kome će treneri razmeniti iskustva u radu sa talentovanom decom.

Turnir će u petak svečano otvoriti predsednik Partizana Predrag Danilović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.