Izvor: RTS, 09.Feb.2022, 00:02

Mitrović postigao 100. gol u Engleskoj

Aleksandar Mitrović postigao je prva dva gola u pobedi svog Fulama na Milvolom (3:0) i time stigao do jubileja u engleskom fudbalu.
U duelu dva londoska tima srpski napadač precizan je prvi put bio u 29. minutu. Drugi gol, onaj koji je i ujedno njegov 100 otkako je stigao u Englesku, postigao je u 50. minutu.

Ovo je i njegov 30. gol u sezoni. 
Mitrović je 2015. godine došao iz Anderlehta, gde je igrao po odlasku iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana, u Njukasl.
U ekipi sa severoistoka postigao je 17 golova, od čega deset u Premijer ligi. U dresu Fulama je postigao 24 gola u Premijer ligi, dok je 72 gola dao u Čempionšipu. Ima i četiri gola u Liga Kupu.
Kuriozitet predstavlja, bez dileme, činjenica da još uvek nije bio strelac u FA Kupu. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mitrović postigao 100. gol u Engleskoj - rekord sve bliže (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022

Aleksandar Mitrović postigao je prva dva gola u pobedi svog Fulama na Milvolom (3:0) i time stigao do jubileja u engleskom fudbalu...U duelu dva londoska tima srpski napadač precizan je prvi put bio u 29. minutu. Drugi gol, onaj koji je i ujedno njegov 100 otkako je stigao u Englesku, postigao je u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.