Izvor: Danas, 08.Feb.2022, 23:44

Mitrović na gol od rekorda Čempionšipa

Neverovatnu golgetersku superiornost ove sezone pokazuje Aleksandar Mitrović u Čempionšipu. Nakon pobede Fulama nad Milvolom (3:0), srpski napadač došao je samo na gol od rekorda drugog po rangu klupskog takmičenja u Engleskoj, iako je tek polovina sezone. Mitrović je sa poslednja dva gola došao do 30. pogotka u Čempionšipu u tekućoj takmičarskoj godini, samim tim nedostaje mu još gol kako bi izjednačio rekord u pomenutom takmičenju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mitrović postigao 100. gol u Engleskoj

Izvor: RTS, 09.Feb.2022, 00:02

Aleksandar Mitrović postigao je prva dva gola u pobedi svog Fulama na Milvolom (3:0) i time stigao do jubileja u engleskom fudbalu. . U duelu dva londoska tima srpski napadač precizan je prvi put bio u 29. minutu. Drugi gol, onaj koji je i ujedno njegov 100 otkako je stigao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.