Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jul.2023, 03:40

Mirotić dao reč Partizanu: Dogovor pao još pre mesec dana

S njim su preko telefona razgovarali i Ostoja Mijailović, i Zoran Savić i naposletku trener Željko Obradović

Foto: Marko Jovanović


Najpominjanije i najpretraživanije ime u navijačkoj i košarkaškoj javnosti, Nikola Mirotić, i dalje je glavna tema u regionu, a sada stižu još neke informacije koje ulivaju nadu i veru navijačima Partizana da će naredne sezone nositi crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dres.
Nakon što je Barselona saopštila da je sa njim prekinuta saradnja, u prevodu da mu je uručen otkaz, podgorički „Dan“ prenosi svoja saznanja da je iskusni košarkaš još pre mesec dana postigao dogovor sa šampionom ABA lige i da je dao svoju reč da će igrati za njih.
Crno-beli odavno su stupili u kontakt sa košarkašem o eventualnom dolasku u Beograd. S njim su preko telefona razgovarali i Ostoja Mijailović, i Zoran Savić i naposletku trener Željko Obradović. Čak je pre mesec dana održan i sastanak između Mirotića i Mijailovića i Savića.
I kako saznaje „Dan“, Crnogorac sa španskim pasošem je tom prilikom pružio ruku i pristao na ponudu Partizana, te posledično dao obećanje da će doći u Partizan čim bude završio sve što ima s Barselonom, to jest raskine ugovor.
Foto: MN Press / Nebojša Paraušić


To se dogodilo ove večeri, iako gotovo sigurno nije završio svoju pravnu bitku s Barselonom i ceo taj slučaj će ići na sud. Međutim, to ne bi trebalo da ga spreči da potpiše ugovor s Partizanom i da naredne sezone nastupi za crno-bele.
Ne samo u košarkaškim, nego sada već i u celoj evropskoj javnosti, poznate su ljudske osobine Mirotića i njegova religioznost, te da za njega ne postoji mogućnost kršenja date reči.
(Telegraf.rs / Dan.co.me)


Video: Duljaj posle poraza: Brinu me neke stvari! Imam svoje želje kada su u pitanju pojačanja

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Koje su posledice Barseloninog razlaza sa Mirotićem? Ništa još nije gotovo, sve će završiti na sudu

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jul.2023

Bivši španski reprezentativac je želeo da dobije kompletnu sumu koja mu je sledila po ugovoru, dok Katalonci na to nikako nisu pristali .. Foto: MN Press. .. Barselona je u četvrtak predveče zvanično saopštila da je Nikola Mirotić dobio otkaz.. Košarkaš, za čiji razlaz...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.