Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jul.2023, 03:40

Koje su posledice Barseloninog razlaza sa Mirotićem? Ništa još nije gotovo, sve će završiti na sudu

Bivši španski reprezentativac je želeo da dobije kompletnu sumu koja mu je sledila po ugovoru, dok Katalonci na to nikako nisu pristali

Foto: MN Press


Barselona je u četvrtak predveče zvanično saopštila da je Nikola Mirotić dobio otkaz.
Košarkaš, za čiji razlaz sa katalonskim klubom se zna već nedeljama, nije dobio svoja potraživanja, niti je postignut sporazumni raskid ugovora i zbog toga će verovatno ići na sud. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Bivši španski reprezentativac je želeo da dobije kompletnu sumu koja mu je sledila po ugovoru, dok Katalonci na to nikako nisu pristali.
Pričalo se da njegovi advokati i agenti pregovaraju o sporazumnom rešenju, pominjalo se da je čak i pronađeno rešenje da mu bude isplaćeno 15 miliona evra, ali krajnji dogovor je izostao.
Foto: MN Press


Zato su u Kataloniji jednostavno rešili da uruče otkaz iskusnom krilnom košarkašu, bez ičega.
Tako su i obavestili njegove zastupnike i sada ima 20 dana da uloži žalbu i da svoja novčana potraživanja zahteva na sudu.
Mirotić bi tako trebalo da uđe u sudski proces na osnovu koga će potraživati da mu se isplati određena suma, da li tačna ona koja mu je sledovala po ugovoru koji je jednostrano raskinut od strane kluba ili će možda tražiti veću ili manju.
To ne bi trebalo da ga spreči da potpiše za neki drugi klub i da za njega nastupa u sledećoj sezoni.
Igrač je, takoreći, već bio viđen u Partizanu, ali se ovog dana pojavljuju informacije da je najbliži prelasku u Panatinaikos.
(Telegraf.rs)


Video: Hit izjava Mirotića kad je video da je gazio liniju pre ključne trojke!

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.