Mirković pred Proleter: Nadam se da će nas napasti

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković pred Proleter: Nadam se da će nas napasti

Šef stručnog štaba Partizana Zoran Mirković pred gostovanje Proleteru u Superligi Srbije izjavio je da očekuje tešku utakmica protiv jake i disciplinovane ekipe iz Novoga Sada.

"Očekuje nas tezak zadatak, Proleter je novajlija u Super ligi Srbije i izuzetno dobro su startovali. Oni su čvrsta i disciplinovana ekipa, opasni su na prekidima. Nadam se da će napasti jer igraju kod kuće, u toj varijanti mi bismo imali više prostora za našu ideju, ali videćemo sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kako će biti", rekao je Mirković na konferenciji za štampu u Sportskom centru Teleoptik.

Mladi stručnjak najavio je nekoliko promena, usled umora igrača zbog obaveza u nacionalnim timovima i suspenzije Nemanje R. Miletića.

"Umorni su, pogotovo oni koji su se vratili iz reprezentacija, odigrali 180 minuta, ali takav je ritam za sve pa i za nas"

Devet dana pre večitog derbija trener Partizana istakao je da ekipa nikako ne bi trebalo da prati šta radi Crvena zvezda.

"Imaćemo malo više vremena za odmor, oni imaju 30 igrača i siguran sam da će u rotaciji uraditi da svi podjednako budu zastupljeni. Oni treba da brinu o tome, mi imamo našu putanju, naše probleme i da gledamo sebe", kazao je strateg crno-belih.

Prokomentarisao je i odlazak najskupljeg igrača u istoriji kluba Sejdube Sume.

"Ne znam da li je imao posebnih razloga, ali nikako nije mogao da se uklopi i da ispuni zahteve", zaključio je Mirković.

Utakmica osmog kola Super lige Srbije između Proletera i Partizana igra se sutra od 16 sati u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mirković o Proleteru: Čvrsta ekipa, neće nam biti lako

Izvor: RTS, 14.Sep.2018

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković pred gostovanje Proleteru u Superligi Srbije izjavio je da očekuje tešku utakmica protiv jake i disciplinovane ekipe iz Novog Sada. . "Očekuje nas tezak zadatak, Proleter je novajlija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.