Mirković o Proleteru: Čvrsta ekipa, neće nam biti lako

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković pred gostovanje Proleteru u Superligi Srbije izjavio je da očekuje tešku utakmica protiv jake i disciplinovane ekipe iz Novog Sada.

"Očekuje nas tezak zadatak, Proleter je novajlija u Superligi Srbije i izuzetno dobro su startovali. Oni su čvrsta i disciplinovana ekipa, opasni su na prekidima. Nadam se da će napasti jer igraju kod kuće, u toj varijanti mi bismo imali više prostora za našu ideju, ali videćemo sutra kako će biti", rekao je Mirković na konferenciji za štampu u Sportskom centru Teleoptik.

Mladi stručnjak dodao je da Nemanja R. Miletić nije spreman za meč i najavio nekoliko promena.

"Umorni su, pogotovo oni koji su se vratili iz reprezentacija, odigrali 180 minuta, ali takav je ritam za sve pa i za nas"

Devet dana pre „večitog" derbija trener Partizana istakao je da ekipa nikako ne bi trebalo da prati šta radi Crvena zvezda.

"Imaćemo malo više vremena za odmor, oni imaju 30 igrača i siguran sam da će u rotaciji uraditi da svi podjednako budu zastupljeni. Oni treba da brinu o tome, mi imamo našu putanju, naše probleme i da gledamo sebe" kazao je Mirković.

Prokomentarisao je i odlazak najskupljeg igrača u istoriji kluba Sejdube Sume.

""Ne znam da li je imao posebnih razloga, ali nikako nije mogao da se uklopi i da ispuni zahteve" zaključio je Mirković.

Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Proletera i Partizana igra se sutra od 16 sati u Novom Sadu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво