Mirković izabrao 11 ratnika, da li je ovo tim za Ligu Evrope? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković izabrao 11 ''ratnika'', da li je ovo tim za Ligu Evrope? (SASTAVI)

Dan posle Crvene zvezde, na scenu izlazi i Partizan, u pokušaju da izbori još jedan podvig u Evropi.

Posle 1:1 u Beogradu, Partizan večeras od 20 časova igra revanš meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope protiv domaćeg Bešiktaša u Istanbulu.

Crno-beli će večeras biti značajno oslabljeni u veznom redu, jer šef struke Zoran Mirković ne može da računa na povređenog Marka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jankovića i suspendovanog Nebojšu Kosovića, ali nadamo se da će njihove alternative opravdati očekivanja.

Upravo je najveća neizvesnost kada je u pitanju sastav Partizana vladalo u vezi te dve alternative, a Mirković se odlučio za Šćekića umesto Kosovića i Đorđa Ivanovića umesto Jankovića.

Sve ostalo je isto kao u prvoj utakmici pre sedam dana u Humskoj. Formacijski to izgleda kao u prilogu, baš kako smo jutros i najavili.

Šansu sa klupe za rezerve čekaće: Kljajić, Smiljanić, Enake, Nikolić, Šehović, Suma, Ožegović.

Bešiktaš nastupa u sastavu: Juvakuran - Gonul, Vida, Pepe, Adrijano - Ujsal, Medel, Arslan - Kvarežma, Larin, Erkin.

Klupa: Destanoglu, Babel, Negredo, Ozjakup, Roko, Tokez, Gokan Tore
.

Kako je i najavljeno, domaći su oslabljeni neigranjem povređenog golmana Zengina, čije mesto večeras zauzima 20-godišnji Juvakuran. Malo iznenađenje je to što je Negredo na klupi za rezerve, napad Bešiktaša ponovo predvodi Larin.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SASTAVI Bešiktaš - Partizan: Ivanović umesto Jankovića, debi Šćekića

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018

Poznate su startne postave za revanš utakmicu plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope..Početak utakmica na "Vodafon Parku" zakazan je za 20 časova...Strateg Bešiktaša, Senol Guneš, napravio je samo jednu promenu u odnosu na beogradski duel: između stativa će umesto Zengina će biti Juvakuran...Juvakuran...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.