Miloš Krasić u Partizanu!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Krasić u Partizanu!

Ambiciozna zamisao uprave Partizana od pre nekoliko meseci, da Miloš Krasić obuče crno-beli dres, biće sprovedena u delo, navodi "Sportski žurnal".

Tromesečni pokušaji da se angažuje nekadašnji reprezentativac Srbije urodili su plodom, a najzaslužniji za to je nekadašnji funkcioner kluba iz Humske Rasim Ljaiić, koji je transfer izdejstvovao preko ličnog poznanstva sa predsednikom Fenerbahčea Jezisom Jildirimom.

Krasićevu platu koja, prema pisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Žurnala" iznosi 2,2 miliona evra godišnje (za naše uslove - nedostižno) pokrivaće turski gigant u celini.

Nekada jedan od najtraženijih fudbalera na fudbalskoj pijaci stigao je u Fenerbahče iz Juventusa pre tri godine i za to vreme zabeležio svega 13 nastupa. U tom periodu bio je pozajmljen Bastiji, a prethodnu sezonu je igrao za "B" tim Fenera.

Nema sumnje da će angažovanjem Miloša Krasića Partizan dobiti igrača koji će u Ligi Evrope imati priliku da se na velika vrata vrati na evro scenu, a pitanje koje se takođe postavlja je koju će Zoran Milinković ulogu dodeliti 30-godišnjem fudbaleru, pošto se osnovna pozicija "poklapa" sa onom koju pokriva najveći talenat crno-belih Andrija Živković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Miloš Krasić (ni)je u Partizanu!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2015

Ambiciozna zamisao uprave Partizana od pre nekoliko meseci, da Miloš Krasić obuče crno-beli dres, biće sprovedena u delo, navodi "Sportski žurnal"...Tromesečni pokušaji da se angažuje nekadašnji reprezentativac Srbije urodili su plodom, a najzaslužniji za to je nekadašnji funkcioner kluba...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.