Krasić novo pojačanje Partizana

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić novo pojačanje Partizana

Partizan će u ponedeljak konačno dobiti fudbalera koji bi, uz Oumarua, trebalo da postane drugo značajno pojačanje.

Miloš Krasić narednih godinu dana kao pozajmljen igrač Fenerbahčea nosiće crno-beli dres.

Potpisom jednogodišnjeg ugovora sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije, Partizan će završiti gotovo tromesečne pokušaje da angažuje Krasića. Zahvaljujući angažmanu Rasima Ljajića i ministrovog ličnog poznanstva sa predsednikom Fenerbahčea >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Jezisom Jildirimom, turski klub je pristao da Miloša Krasića pozajmi Partizanu i da ga čak plaća dok igra za Beograđane.

Fenerbahče je hteo da pomogne Partizanu još početkom juna, ali je tada Miloš Krasić očekivao da će uspeti da se nametne u ekipi čiji je član od avgusta 2012. U međuvremenu Krasića su želeli da pozajme i neki turski klubovi, ali srpski fudbaler je odbijao takve angažmane jer je u Fenerbahčeu imao platu od 2,2 miliona evra po sezoni.

Nema sumnje da će angažovanjem Miloša Krasića Partizan dobiti fudbalera koji će u Ligi Evrope imati priliku da se na velika vrata vrati na evropsku scenu obzirom da u Fenerbačeu u prošloj sezoni nije igrao u prvom timu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

BOMBA U HUMSKOJ Krasić potpisuje za Partizan

Izvor: Blic, 30.Avg.2015

Partizan će u ponedeljak konačno dobiti fudbalera koji bi uz Oumarua trebalo da postane drugo značajno pojačanje, Miloš Krasić narednih godinu dana kao pozajmljen igrač Fenerbahčea nosiće crno-beli dres, javlja „Sportski Žurnal”...Kako saznaje „Sportski Žurnal”, potpisom jednogodišnjeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.