Miletić: Nismo klonuli duhom; Nikolić: Radnički iskoristio našu pospanost

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Nismo klonuli duhom; Nikolić: Radnički iskoristio našu pospanost

Fudbaleri Partizana Nemanja "Nema" Miletić i Nemanja Nikolić istakao je da je tim pokazao karakter u Nišu.

Crno-beli su osvojili samo bod protiv Radničkog, ali izuzetno veliki s obzirom da su gubili 2:0 na "Čairu".

Nakon što su Haskić i Stojanović pogađali za domaćina u prvih 50 minuta, goste su spasili upravo Nemanje, Nikolić i Miletić u poslednjih 11.

"Znali smo da nas čeka teška >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica. U prvom poluvremenu nismo koristili neke šanse, te smo iz jedne njihove primili gol. Nažalost, krenulo je u drugom poluvremenu kako nismo mogli ni da sanjamo, ali smo i dalje verovali da možemo, jer smo bili bolji. Izvanredan gol Nikolića, pokazao je njegov kvalitet kao igrača i pokrenuo nas. Nismo klonuli duhom, igrali smo dalje i ukazala se i šansa koju sam iskoristio i posvetio gol našem Dukiju", rekao je kratko Miletić.

Koliko je Miletićev gol bio ključan za osvajanje boda, toliko je Nikolićev bio za povratak u "život".

"Slažem se sa Nemanjom da je ovo bila jako teška utakmica za nas za koju smo se sa namerom pripremali, jer smo znali da će biti jedna od najzahtevnijih za uzimanje bodova u ovom delu sezone. Radnički je iskoristio, slobodno mogu reći, neku našu pospanost i postigao dva gola. Osim toga, dalje nisu stvorili neke izglednije šanse. Drago mi je što je ekipa posle primljenog i drugog gola pokazala karakter i volju za pobedom, koju nažalost nismo ostvarili. Time možemo biti zadovoljni, ali ne i konačnim rezultatom, jer smo tek posle postignutog pogotka krenuli da igramo još jače ka protivničkom golu", rekao je Nikolić.

Partizan u 11. kolu Superlige dočekuje Voždovac, u petak 5. oktobra od 18 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.