Izvor: RTS, 24.Sep.2021, 14:52

Miletić: Divno je ponovo obući najlepši dres

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da je srećan zbog svog povratničkog debija za crno-bele.
Miletić je na startu drugog poluvremena na meču sa ekipom Mladosti iz Lučana zamenio Igora Vujačića i prvi put je zaigrao od povratka u Partizan.

"Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbal je takav. Odmah sam na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da uđem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao utakmica, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, predanim radom i uz pomoć struke, evo me ponovo ovde na svom povratničkom debiju!", rekao je Miletić za klupski sajt.
"Šef Stanojević ništa ne prepušta slučaju. Od prvog dana smo on i ja radili individualne analize kako bih se što pre prilagodio njegovom sistemu igre. Desila se te povreda butnog mišića, ali je sada sve iza mene i presrećan sam što sam ponovo obukao najlepši i najbolji Partizanov dres".
Miletić je prethodno u Partizanu igrao desnog beka, a vratio se kao štoper.
"Baš sam prokomentarisao da mi uopšte nije čudno, jer je moja osnovna pozicija štoperska. Ovde svi igramo kako tim i šef nalažu, a što se mene tiče, ne da mi nije bilo čudno, naprotiv".
On se osvrnuo i na žestom ritam utakmica u Superligi i Ligi konferencija.
"Tako je kako je, jak raspored. Mi moramo na svakoj da idemo na pobedu ili kao što šef kaže 'Ova mi je život!' Svaka je u Partizanu život, posebno sad. U rosteru ima igrača, naravno nedostaje nam i Dača (Danilo Pantić), ali se borimo i ne odustajemo", zaključio je Miletić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Miletić: Svaka utakmica u Partizanu je život

Izvor: B92, 24.Sep.2021

Nemanja Miletić rekao je da je srećan što je ponovo obukao "najlepši i najbolji" dres i istakao da će svaka naredna utakmica Partizana značiti "život"..."Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav, te sam odmah na početku zadobio malu povredu butnog mišića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.