Miletić: Svaka utakmica u Partizanu je život

Izvor: B92, 24.Sep.2021, 14:55

Miletić: Svaka utakmica u Partizanu je život

Nemanja Miletić rekao je da je srećan što je ponovo obukao "najlepši i najbolji" dres i istakao da će svaka naredna utakmica Partizana značiti "život".

"Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav, te sam odmah na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da uđem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, evo me ponovo ovde, na svom povratničkom debiju", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Miletić za klupski sajt.

"Presrećan sam što sam ponovo obukao najlepši i najbolji - Partizanov dres", dodao je on.

Miletić je upisao povratnički debi na jučerašnjoj utakmici u Lučanima na kojoj su crno-beli savladali Mladost sa 2:0.

U prethodnom kolu Partizan je odigrao nerešeno u "večitom" derbiju sa Crvenom zvezdom, a Miletić je taj meč gledao s atletske staze.

"Daleko je teže kada gledaš nego kada igraš, jer kada igraš, nešto možeš i da promeniš i uradiš, a ovako - ništa. Bili smo bolji, trebalo je da dobijemo derbi, ali nažalost, primili smo gol pred kraj utakmice i umesto slavlja, otišli smo tužni kući", rekao je Miletić.



"Za nas je to bio udarac, ali glava se diže i borimo se i dalje. Imamo sjajan tim i svaka sledeća nam je najvažnija",
dodao je on.

Crno-beli u nedelju dočekuju subotički Spartak u 11. kolu Superlige Srbije, a narednog četvrtka Floru iz Talina u drugom kolu Lige konferencija.

"Jak raspored, a mi moramo na svakoj da idemo na pobedu ili, kao što šef kaže: 'Ova mi je život'. Svaka je u Partizanu život, posebno sad. U rosteru ima igrača, naravno nedostaje nam i Dača (Pantić), ali se borimo i ne odustajemo", zaključio je Miletić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEMANJA MILETIĆ SREĆAN U CRNO-BELOM DRESU: U Partizanu je svaka utakmica život

Izvor: Kurir, 25.Sep.2021, 08:19

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da je srećan što je ponovo obukao "najlepši i najbolji" dres i istakao da će svaka naredna utakmica crno-belih značiti "život".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.