Milanova potera za Srbima - Jedan je zasad preskup, drugog prate timovi iz Premijer lige!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 16:36

Milanova potera za Srbima - Jedan je zasad preskup, drugog prate timovi iz Premijer lige!

Da li će Srbin zaigrati u srcu odbrane "Rosonera"?

Nije tajna da je velika želja Milana defanzivac Fiorentina Nikola Milenković.

Popularni "Bleki" je standardan već par sezona u Fiorentini, skrenuo je pažnju brojnih klubova, "Rosoneri" su "Violi" ponudili Lukaša Paketu u zamenu za Srbina, ali uprava kluba iz Firence nije zainteresovana za trampu.

Fiorentina za usluge bivšeg fudbalera Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << traži 40 miliona evra i to Milana, makar u ovom trenutku, nije u mogućnosti da plati.

Tako su počeli na "San Siru" da razmatraju i druge opcije, pa se kao rešenje nameće još jedan reprezentativac Srbije.

Ovoga puta je u pitanju bivši igrač Crvene zvezde, Nikola Maksimović.

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Dakle, još jedan Nikola je u igri, štoperu Napolija ističe ugovor narednog leta, ima ponudu za produžetak saradnje, ali želi najpre da razmotri sve opcije pre donošenja odluke.

Sada je jasno da je Milan jedna od opcija, ali italijanski mediji tvrde da Maksimovića prate i klubovi iz Premijer lige.

Navodno ga žele Everton i Arsenal, posebno se stavlja akcenat na interesovanje iz Liverpula, jer na klupi "Karamela" sedi Karlo Anćeloti, koji je sa Srbinom sarađivao u Napulju.

Tu je i interesovanje Rome, koju sa novim vlasnicima takođe ne treba otpisati, a procena je da bi Napoli pristao da proda bivšeg igrača Zvezde i Torina za sumu od 20 miliona evra.

Maksimović će ovog leta biti na slatkim mukama, a utisak je da će Milan sve učiniti da odbranu ojača jednim Srbinom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedni tvrde gotovo, drugi da postoji problem, šta će biti sa Ibrahimovićem?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020

Očekivalo se da produži ostanak na "San Siru", ali....Danas su se pojavile informacije da su se Ibra i Milan dogovorili i da će iskusni napadač produžiti saradnju sa "Rosonerima" za šest miliona evra po sezoni, uz bonuse...Ipak, sada su se pojavile nešto drugačije vesti...Naime, "Sport Mediaset"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.