Mijailović se oglasio posle izjave Obradovića: To je tabu tema kod nas

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 13:19

Mijailović se oglasio posle izjave Obradovića: To je tabu tema kod nas

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se posle izjave Željka Obradovića da crno-beli nisu državni projekat.

Šef struke Partizana je posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde (85:79) pozvao funkcionere da izađu sa podacima o finansiranju.

O ovoj temi je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da bi potom sve prokomentarisao i Mijailović. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"To je genaralno tabu tema kod nas, ali postoje podaci i u Evroligi, postoje podaci u Agenciji za privredne registre, oni su javno dostupni. Bez obzira na to, mi ćemo uskoro ponovo izaći s egzantnim podacima o rashodima i prihodima kluba", rekao je Mijailović za "Kurir".

Obradović je, takođe, kazao da su njegovi limiti prošli, što je mnoge navelo na stav da će Željko uskoro napustiti Partizan.

"Nemam komentar, to su naše unutrašnje stvari i razgovori", kazao je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"TO JE KOD NAS TABU TEMA" Oglasio se Mijailović posle izjave Obradovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024

Bio je kratak...Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se posle izjave Željka Obradovića da crno-beli nisu državni projekat...- To je generalno tabu tema kod nas, ali postoje podaci i u Evroligi, postoje podaci u Agenciji za privredne registre, oni su javno dostupni. Bez...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.