TO JE KOD NAS TABU TEMA Oglasio se Mijailović posle izjave Obradovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 13:51

"TO JE KOD NAS TABU TEMA" Oglasio se Mijailović posle izjave Obradovića

Bio je kratak.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se posle izjave Željka Obradovića da crno-beli nisu državni projekat.

- To je generalno tabu tema kod nas, ali postoje podaci i u Evroligi, postoje podaci u Agenciji za privredne registre, oni su javno dostupni. Bez obzira na to, mi ćemo uskoro ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izaći s egzantnim podacima o rashodima i prihodima kluba -  rekao je Mijailović za "Kurir".

Obradović je posle poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća rekao i da su "neki njegovi limiti, uslovno, prošli" što je zabrinulo navijače Partizane koji su pomislili da bi trofejni trener mogao da npausti kormilo crno-belih.

- Nemam komentar, to su naše unutrašnje stvari i razgovori - rekao je Mijailović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostoja Mijailović odgovorio na Vučićeve tvrdnje: Podaci postoje u Evroligi i APR-u

Izvor: Danas, 18.Feb.2024

Posle finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća u Nišu mnogo više se pričalo o konferenciji koju je održao Željko Obradović u pres Sali niškog „Čaira“, nego o samoj utakmici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.