Mijailović otkrio kako je Partizan “pobedio” Makabi letos, zašto nije stigao Milosavljević, dolazi li Gaudlok…

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović otkrio kako je Partizan “pobedio” Makabi letos, zašto nije stigao Milosavljević, dolazi li Gaudlok…

Posle godina tavoranje, ove sezone košarkaši Partizana pucaju na visok plasman. Ambicije su napad na sve trofeje i povratak u Evroligu. Letos su dovedena zvučna pojačanja, a čelni čovek crno-belih Ostoja Mijailović kaže da je klub ide u pravom smeru i da je u prelaznom roku urađeno mnogo.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u Viljnusu protiv Lijetuvos ritasa je 2.35. Utakmica se igra u utorak od 18 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – U oktobru 2017. klub je po svim osnovama bio u blokadi. Računi su bili u blokadi, imali smo blokadu BAT i zabranu registracije igrača, blokadu od banke, od poverioca… Kada dođe novac, a on je dolazio dva puta godišnje, potroši se u jednom danu, a takva sitacija bila je zbog nagomilanih obaveza. Deca danas rado dolaze u Partizan, uslovi u Areni su fenomenalni, treneri i stručni štab su fenomenalni. Mnogo lakše danas potpisujemo ugovore nego što je ranije bio slučaj. Ne samo sa klincima, nego i sa igračima za prvi tim. Primera radi, prošle sezone i dalje smo imali reputacionu štetu i bez obzira na to što smo skupili novac za pojačanja, nismo mogli da kupimo nijednog igrača! Dolazili su manje-više igrači koji nisu imali klubove. Ove godine smo se za Rašona Tomasa borili sa Makabijem i još nekim klubovima, i on je između takvih ponuda iz elitnog takmičenja izabrao Partizan. Ne samo on, već mnogi drugi igrači – rekao je Mijailović u intervjuu za “Sport klub“.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Navijači žale zbog nedolaska nekadašnjeg kapitena Dragana Milosavljevića.
– Video sam se Gagijem nedavno, pre meča sa Tofašom. On je veliki partizanovac. Rekli smo da smo zainteresovani za njega i pošto se nisu izjašnjavali oko visine ugovora poslali smo ponudu u nivou njegove zarade u Unikahi. Međutim, Milosavljević je doneo odluku da ostane u klubu u kome je imao izuzetno dobre uslove. Verovatno su u Unikahi znali da je dobio ponudu iz nekog drugog kluba i verujem da su mu je ‘pojačali’. Nije bilo ništa po sredi, želim mu brz oporavak i da se jednog dana vrati u Partizan.
Prethodnog meseca pominjao se dolazak Endrua Gaudloka. Zasad, ništa od toga, ali crno-beli žele i dalje beka šutera.
– Ostala nam je nepopunjena pozicija beka šutera i imali smo nekoliko opcija. Bili smo zainteresovani za Gaudloka. On je izašao iz teške povrede i još je u procesu oporavka, a s obzirom na zahteve i visinu ugovora, jako je teško kad imate ograničen budžet da se kockate s takvim stvarima. Taj ugovor niko neće da osigura. Moramo dobro da razmislimo. Trener i stručni štab donose odluku o tome da li će biti potrebno da dovedemo beka šutera, a klub će im dati podršku u skladu sa svojim mogućnostima. Nije ni jednsotavno kada napravite hemiju u timu da još jednu kockicu uklopite u taj mozaik. Ali to je njihov posao, oni su za to plaćeni i treba da razmišljaju – istakao je predsednik Partizana.


The post Mijailović otkrio kako je Partizan “pobedio” Makabi letos, zašto nije stigao Milosavljević, dolazi li Gaudlok… appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

DA LI ĆE DOĆI U PARTIZAN? Ostoja Mijailović pričao o potencijalnim POJAČANJIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019

Dugo je na meti crno-belih...Do treće uzastopne pobede u Evrokupu, košarkaši Partizana pokušaće da dođu večeras u Viljnusu, gde se sastaju sa litvanskim Ritasom...Kako bi načinili korak više na evropskoj sceni, odnsono, postavili nove granice, crno-belima je neophodno još jedno pojačanje iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.