Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 20:08

Mijailović: Klub koji je dao Kićanovića, Mišovića i Obradovića pripada društvu najboljih

"Od srca čestitam Borcu iz Čačka", napisao je predsednik Partizana

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, oglasio se na Tviteru povodom promocije Borca iz Čačka u ABA ligu.

Mijailović je rodom iz srca Šumadije, pa je čestitao klubu iz svog rada plasman u Jadransku ligu, odnosno u prvi rang regionalne košarke.

"Od srca čestitam Borcu iz Čačka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na plasmanu u ABA ligu! Klub velike tradicije koji je košarci dao asove poput Kićanovića, Mišovića i Obradovića pripada društvu najboljih. Siguran sam da će utakmice u Čačku biti spektakularne, a naročito kada budemo igrali jedni protiv drugih", rekao je Mijailović.

Pored Borca, u ABA ligu plasman je izborio i Split, tako da su to dva kluba koja su dobila specijalnu pozivnicu za narednu sezonu.

ABA liga nije proglasila šampiona, sezona je završena i nema ispadanja iz lige.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.