Mijailović: Ako prođemo na Fajnal-for, posao nije završen

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 18:42

Mijailović: Ako prođemo na Fajnal-for, posao nije završen

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je samo nekoliko sati pred početak meča između Partizana i Real Madrida.

On je podelio atmosferu koja vlada u ekipi uoči susreta koji počinje od 20.30 u Areni.

"Među igračima nema euforije kao među navijačima. Oni su veliki profesionalci i znaju koliko je velika utakmica za njih i ako prođemo na fajnal for, tu posao nije završen. Nema nam Pantera i Lesora, moraće da daju maksimum. Uz publiku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja dolazi iz cele Evrope", rekao je Mijailović gostujući u "Beogradskoj hronici".

Ono što je pohvalno jeste da su mečevi Partizana postali događaj na koji mogu da dođu porodice sa decom.

"Mi smo godinama radili na tome. U Pioniru nije bilo moguće omogućiti takve utakmice. Prelazak u Arenu je omogućio mnogo novca klubu, a porodicama i deci da dođu na utakmice Partizana. Mesecima nemamo nijedan incident", istakao je Mijailović.

Tuča u Madridu obeležila je ovu plej-of seriju, a možda i dalji tok sezone. Mijailović je naveo ko je razgovarao sa igračima posle drame u drugom susretu.

"Trener. On prvi ima komunikaciju sa igračima. Mi smo bili izazvani, nije bilo iz neke namere. Takve okolnosti ne mogu da budu iscenirane. Obradović je pričao sa svim igračima. Takve situacije nam ne trebaju. Imamo dobru organizaciju i igramo dobru košarku, zašto je kvariti? Nema potreba za tim" objasnio je Mijailović.

Panter je dobio jednu utakmicu suspenzije. U slučaju poraza može da igra u narednom susretu u Beogradu. Lesor je kažnjen dva meča.

"Priča se o kalulacijama. Nije sportski razmišljati o porazu, idemo na pobedu. Možemo i bez njih da pobedimo. Koprivica će večeras pomoći saigračima. Verujemo u pobedu", rekao je prvi čovek Partizana.

Desio se veliki problem sa nedostatkom karata, Mijailović ističe da je prosto preveliko interesovanje.

"Nije bilo manipulacije oko prodaja karata, jednostavno je mali broj karata i velika potražnja, da je bilo 50.0000 karata, prodali bi. Da smo pravili na Stadionu Partizana, bilo bi raspordato. Biće oko 5.000-8.000 navijača na Kalemegdanu po mojoj proceni. Najveća hala na Baklanu je mala za grobare danas", naveo je Mijailović.

Na kraju razgovora je apelovao na sportsko navijanje.

"Pozivamo na fer i korektno navijanje. Treba da budemo gopspoda, mi smo zemlja košarke", zaključio je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.