NOVI IZAZOV ZA SRPSKE BOKSERE: Devetorica u borbi za zlato i 200.000 dolara!

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2023, 09:35

NOVI IZAZOV ZA SRPSKE BOKSERE: Devetorica u borbi za zlato i 200.000 dolara!

Zlato nosi ogromnu novčanu nagradu. Epicentar svetskog boksa u narednih dve nedelje je Taškent u kome će se za medalje i najjači nagradni fond u istoriji ovog sporta boriti seniori koji stižu sa svih strana meridijana. Šampionat sveta u konkurenciji seniora u Uzbekistanu startovao je sa prvim borbama i trajaće do 14. maja 2023. Boriti ... Read more
The post NOVI IZAZOV ZA SRPSKE BOKSERE: Devetorica u borbi za zlato i 200.000 dolara! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Devet srpskih boksera juri zlato i 200.000 $

Izvor: B92, 02.Maj.2023

Epicentar svetskog boksa u narednih dve nedelje je Taškent u kome će se za medalje i najjači nagradni fond u istoriji ovog sporta boriti seniori iz celog sveta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.