Miha vraća Sulejmanija, ne i Matića, Perić debitant

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha vraća Sulejmanija, ne i Matića, Perić debitant

Mihjlović 
- Novo lice je golman mlade reprezentacije Milan Perić, koji je dobio prednost u odnosu na Milana Lukača, pa će se pridružiti ranije pozivanim Branimiru Aleksiću i Damiru Kahrimanu. Čuvar mreže Partizana je bio odličan u ove dve evropske utakmice i pratićemo ga i dalje. Vladimir Stojković mora što pre da pronađe klub i počne da brani, ako želi da dobije poziv u reprezentaciju - poručuje Mihajlović. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Miralem Sulejmani je novo-staro lice među „orlovima“ za duel sa Kolumbijom. 
- Pozvao sam Sulejmanija, vraća se i Tošić, koji se oporavio od povrede i počeo je da igra. Čuo sam se sa Nastasićem, rekao mi je da bi trebalo da miruje samo dva-tri dana, da nije neka teža povreda u pitanju, pa očekujem da i on bude sa nama. Sve su to igrači koji će biti pozvani za utakmice sa Hrvatskom i Velsom, želimo da protiv Kolumbije, treće reprezentacije na FIFA rang-listi, proverimo koliko smo spremni u ovom trenutku - rekao je selektor za Novosti. 
Posle utakmice s Kolumbijom, a pre kvalifikacionih okršaja, selektor putuje u Lisabon, gde će na delu gledati nekoliko prvotimaca Benfike koji su u užem krugu kandidata za A selekciju. U tu kategoriju ne svrstava Nemanju Matića, s kojim još nije izgladio nesporazume.
- Idem da gledam Benfiku, da vidim na delu Lazara Markovića, koji je već postigao četiri gola na pripremama za tim, zatim Sulejmanija, koji je pogodio dva puta, i Đuričića, asistenta za dva gola - prati sve informacije selektor Mihajlović. Što se tiče Matića, tu nema ništa novo. Zna se koja je procedura, ko bi trebalo prvi da pozove - jasan je Miha.
I dok se Mihajlović sprema na put za Lisabon, sve ređe će, očigledno, svraćati do Beograda. Posle odlazaka iz zemlje Markovića, Milivojevića, Mijailovića, Maksimovića, do kraja prelaznog roka možda i Šćepovića i Mitrovića, u Superligi sve manje toga može da se vidi. 
- Moji pomoćnici će pratiti evropske mečeve Partizana, Zvezde i Vojvodine, ali je činjenica da najkvalitetniji igrači sve češće i sve mlađi odlaze iz Srbije i da sve manje toga ima da se vidi. Za naš klupski fudbal to je mnogo teška situacija, ali makar ti talentovani momci mogu u inostranstvu mnogo brže da napreduju - zaključuje selektor orlova.


Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.