Micov u gradu mode još dve sezone

Izvor: RTS, 03.Jun.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micov u "gradu mode" još dve sezone

Srpski košarkaš Vladimir Micov potpisaće dvogodišnji ugovor sa italijanskim Armanijem, prenosi ugledni portal Sportando.
Kako se navodi, dogovor još nije postignut, ali će srpski bek izvesno u naredne dve sezone nositi dres italijanskog kluba.

Micov je upravo završio drugu sezonu u milanskoj ekipi, koja je u polufinalu plej-ofa italijanskog prvenstva izgubila od Dinamo Sasarija.
Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dolaska u Milano nastupao je Galatasaraj, CSKA, Kantu, Kahu Laboral, Panionios i Budućnost, a kratko je bio na pozajmici u Partizanu.
Deo reprezentacije Srbije poslednji put bio je na priprema za Svetsko prvenstvo 2014. godine, ali nekoliko dana pre početka SP odstranjen iz tima zbog sukoba sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem na pripremnom meču protiv Novog Zelanda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micov potpisuje NOVI ugovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019

Ozvaničenje u narednim danima...Vladimir Micov produžiće saradnju ugovor sa Armanijem, prenosi specijalizovani portal Sportando. Produžetak ugovora srpskog košarkaša i kluba iz Milana još nije ozvaničen, ali se to očekuje u narednim danima. Reč je o produženju na još dve sezone...Micov je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Iskusni bek se iz Tel Aviva seli u Atinu

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019

"Zeleni" spremaju tim za narednu sezonu...Grčki Panatinaikos je zainteresovan za iskusnog beka Majkla Rola, prenosi "Sportando"...Američki košarkaš sa pasošem Tunisa će napustiti Makabi iz Tel Aviva po završetku sezone, nakon dve godine provedene u redovima "Ponosa Izraela"...Tokom svoje karijere...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.