Iskusni bek se iz Tel Aviva seli u Atinu

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskusni bek se iz Tel Aviva seli u Atinu

"Zeleni" spremaju tim za narednu sezonu.

Grčki Panatinaikos je zainteresovan za iskusnog beka Majkla Rola, prenosi "Sportando".

Američki košarkaš sa pasošem Tunisa će napustiti Makabi iz Tel Aviva po završetku sezone, nakon dve godine provedene u redovima "Ponosa Izraela".

Tokom svoje karijere Rol je igrao u Španiji, Turskoj i Belgiji, a ove sezone je u Evroligi u proseku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << beležio 9,1 poena i 2,7 asistencija, dok je van linije za tri poena šutirao skoro 41%.

Panatinaikos nije uspeo da napravi značajniji rezultat u Evroligi ove sezone, izborili su plasman u plej-of, gde nisu uspeli da izađu na kraj sa madridskim Realom.

Veliko je pitanje da li će i iskusni Rik Pitino ostati na klupi tima, ali je uprava već počela da sprema ekipu za narednu sezonu i Rol bi mogao da bude prvo pojačanje "Zelenih".
Pogledaj vesti o: Grčka,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.