Mesić: Prete mi četnici i ustašoidi

Izvor: Politika, 27.Apr.2010, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesić: Prete mi četnici i ustašoidi

ZAGREB - Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić prijavio je policiji da mu „četnici i ustašoidi” upućuju pretnje smrću, piše Jutarnji list.

„Meni se prete ustašoidi i četnici, a to je dokaz da sam na pravom putu. Nikada se ustaše i četnici nisu borili jedni protiv drugih, nego samo protiv partizana. Četnici i ustaše se oduvek dobro slažu, pa i sada kad mene napadaju”, rekao je Mesić.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << dodao da se ne plaši pretnji, jer, kako je objasnio, ako odluče da vas ubiju, ubiće vas.

Pretnje Mesiću upućene su internetom, a njegovo obezbeđenje prijavilo je redovnim putem policiji postojanje grupe „Smrt Stjepanu Mesiću” formirane na društvenoj mreži Fejsbuk.

U grupu se, navodno, učlanilo nešto manje od 5.000 ljudi, od kojih je većina s Kosova.

Pretnje Internetom nisu jedine, jer je bivši predsednik Hrvatske poslednjih dana dobio i nekoliko pismenih i telefonskih.

Policijski stručnjaci za kompjuterski kriminal nastoje da ustanove ko je i kada formirao grupu na Fejsbuku, a ukoliko bude potrebno zatražiće i saradnja Interpola.

FoNet

[objavljeno: 27/04/2010.]

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesić: Prete mi četnici i ustašoidi

Izvor: Blic, 27.Apr.2010

Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić prijavio je policiji da mu "četnici i ustašoidi" upućuju pretnje smrću, piše "Jutarnji list". .."Meni se prete ustašoidi i četnici, a to je dokaz da sam na pravom putu. Nikada se ustaše i četnici nisu borili jedni protiv drugih, nego samo protiv partizana....

Nastavak na Blic...

Mesić: Na pravom sam putu, prete mi ustaše i četnici

Izvor: 24sata, 27.Apr.2010

"Meni prete ustašoidi i četnici, a to je dokaz da sam na pravom putu. Nikada se ustaše i četnici nisu borili jedni protiv drugih, nego samo protiv partizana. Četnici i ustaše se oduvek dobro slažu, pa i sada kad mene napadaju", prenosi "Jutarnji list" Mesićeve reči, uz podatak, da su pretnje...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.