Meni je Partizan uvek opcija, videćemo šta će da odluči Olimpijakos

Izvor: B92, 14.Jan.2020, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Meni je Partizan uvek opcija, videćemo šta će da odluči Olimpijakos"

Mladi srpski defanzivac Svetozar Marković je šest meseci čekao da debituje za Olimpijakos.

On je za Sportski žurnal rekao da "nije mala stvar zaigrati za veliki klub poput Olimpijakosa".



"Lepo je bilo... Dugo sam se pripremao da iskoristim šansu. Trener mi je rekao da nastavim sa treninzima i da čekam šansu. Zadovoljan je kako radim"
, naveo je Marković.

On je dodao da je ipak moguće da narednih šest meseci provede na pozajmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << van tima kojim rukovodi Pedro Martins

"Bitno je da igram i da na leto izborim mesto u prvom timu. Ispred mene su petorica odličnih štopera. Ne bih mogao da pređen u četiri, pet jakih klubova, u ostalim nisam siguran da bih mogao da napredujem, a kao opcija se nameće samo neka nova evropska destinacija. Meni je Partizan uvek opcija, videćemo šta će da odluči Olimpijakos", istakao je Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.