Mediji: Mirotić stiže u Partizan – već se sastao sa Obradovićem?

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 08:48

Mediji: Mirotić stiže u Partizan – već se sastao sa Obradovićem?

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić postaće uskoro član Partizana, saznaje RTS.

Kako prenosi portal javnog servisa, Mirotić će potpisati ugovor sa crno-belim čim prethodno raskrsti sa katalonskim klubom.

Ranije je preneta informacija da će se nekadašnji španski rerezentativac rastati sa Barselonom tokom vikenda ili najkasnije u ponedeljak.

Tek nakon toga treba očekivati ozvaničenje saradnje sa novim klubom, a u ovom trenutku je tome najbliži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan.

U međuvremenu se oglasio i italijanski novinar Mateo Andreani koji je potvrdio da je Mirotić najbliži Partizanu, kao i da se u Beogradu već sastao sa Željkom Obradovićem.

Podsetimo, prethodno se u vezu sa Mirotićem dovodio grčki duo Panatinaikos i Olimpijakos koji su prvi ispali iz trke. Kao potencijalna destinacija bila je i milanska Olimpija, kao i Crvena zvezda za koju još uvek nije poznato da li je u potpunosti odustala od nekadašnjeg igrača Čikaga, Milvokija i Nju Orleansa.

Čini se da su na Malom Kalemegdanu "popunjeni" na visokim pozicijama, a pogotovo ako se obistini i dolazak Tornike Šengelije koji igra na istoj poziciji kao i Mirotić.

KK Partizan 2023/2024



Došli:


* Ognjen Jaramaz

* Mateuš Ponitka

Otišli:

* Dante Egzum

* Matijas Lesor

* Janis Papapetru

* Jam Madar

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikola Mirotić na korak do Partizana

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2023

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić postaće uskoro član Partizana, saznaje RTS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.