Nova vest
Košarka

Subota, 15.07.2023.

08:45

Mediji: Mirotić stiže u Partizan – već se sastao sa Obradovićem?

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić postaće uskoro član Partizana, saznaje RTS.

Izvor:

Autor:

Mediji: Mirotić stiže u Partizan – već se sastao sa Obradovićem?
Foto: Profimedia

Kako prenosi portal javnog servisa, Mirotić će potpisati ugovor sa crno-belim čim prethodno raskrsti sa katalonskim klubom.

Ranije je preneta informacija da će se nekadašnji španski rerezentativac rastati sa Barselonom tokom vikenda ili najkasnije u ponedeljak.

Tek nakon toga treba očekivati ozvaničenje saradnje sa novim klubom, a u ovom trenutku je tome najbliži Partizan.

U međuvremenu se oglasio i italijanski novinar Mateo Andreani koji je potvrdio da je Mirotić najbliži Partizanu, kao i da se u Beogradu već sastao sa Željkom Obradovićem.

Podsetimo, prethodno se u vezu sa Mirotićem dovodio grčki duo Panatinaikos i Olimpijakos koji su prvi ispali iz trke. Kao potencijalna destinacija bila je i milanska Olimpija, kao i Crvena zvezda za koju još uvek nije poznato da li je u potpunosti odustala od nekadašnjeg igrača Čikaga, Milvokija i Nju Orleansa.

Čini se da su na Malom Kalemegdanu "popunjeni" na visokim pozicijama, a pogotovo ako se obistini i dolazak Tornike Šengelije koji igra na istoj poziciji kao i Mirotić.

KK Partizan 2023/2024

Došli:

* Ognjen Jaramaz
* Mateuš Ponitka

Otišli:
* Dante Egzum
* Matijas Lesor
* Janis Papapetru
* Jam Madar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

330 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu