Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2021, 17:12

Matović najbliži klupi Partizana za meč protiv Metropolitana

Traju razgovori o njegovom preuzimanju

Partizan smenjuje trenera, Sašo Filipovski je na izlaznim vratima, a trenutno najveće šanse da vodi meč protiv Metropolitana ima pomoćnik Filipovskog Aleksandar Matović. U toku su razgovori o njegovom preuzimanju ekipe, a Sportski žurnal piše da je to gotova stvar.

Da li će on ostati na kormilu do kraja sezone ili će se tražiti drugo rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ostaje da se vidi. Takođe, ostaje da se vidi ko bi još bio u stručnom štabu pored Matovića.

Matović je postao trener u Borcu, potom je prešao u Partizan gde je radio sa mlađim selekcijama. Jedno vreme proveo je u Superfundu, zatim stručnom štabu AEК-a, Budućnosti, da bi se vratio u redove crno-belih i bio važan šraf u trenerskim timovima Miroslava Nikolića, Nenada Čanka, Andree Trinkijerija, Vlade Šćepanovića i Saše Filipovskog.

U čaršiji se pominjalo da je Partizan zainteresovan za Zvezdana Mitrovića i Petra Mijovića, kao i mogućnost da Dejan Mijatović bude prekomandovan sa mesta kordinatora mlađih selekcija, piše Sportski žurnal.

Jasno je da eventualno postavljanje Matovića ima smisla jer je to čovek koji je dugo u klubu, poznaje sistem i mogao bi da spremi ekipu za meč protiv Metropolitana za tako kratko vreme.

Svakako nezavidna situacija za crno-bele...

Partizan protiv Metropolitana igra u sredu od 20 časova i 30 minuta u Ljubljani.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.