Foto: MN Press
Foto: MN Press

Matović najbliži klupi Partizana za meč protiv Metropolitana

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.03.21. | 16:04

Traju razgovori o njegovom preuzimanju

Partizan smenjuje trenera, Sašo Filipovski je na izlaznim vratima, a trenutno najveće šanse da vodi meč protiv Metropolitana ima pomoćnik Filipovskog Aleksandar Matović. U toku su razgovori o njegovom preuzimanju ekipe, a Sportski žurnal piše da je to gotova stvar.

Da li će on ostati na kormilu do kraja sezone ili će se tražiti drugo rešenje ostaje da se vidi. Takođe, ostaje da se vidi ko bi još bio u stručnom štabu pored Matovića. Jer, pored Filipovskog klub će napustiti i njegov pomoćnik Boban Mitev.

Izabrane vesti

Matović je postao trener u Borcu, potom je prešao u Partizan gde je radio sa mlađim selekcijama. Jedno vreme proveo je u Superfundu, zatim stručnom štabu AEК-a, Budućnosti, da bi se vratio u redove crno-belih i bio važan šraf u trenerskim timovima Miroslava Nikolića, Nenada Čanka, Andree Trinkijerija, Vlade Šćepanovića i Saše Filipovskog.

U čaršiji se pominjalo da je Partizan zainteresovan za Zvezdana Mitrovića i Petra Mijovića, kao i mogućnost da Dejan Mijatović bude prekomandovan sa mesta kordinatora mlađih selekcija, piše Sportski žurnal.

Jasno je da eventualno postavljanje Matovića ima smisla jer je to čovek koji je dugo u klubu, poznaje sistem i mogao bi da spremi ekipu za meč protiv Metropolitana za tako kratko vreme.

Svakako nezavidna situacija za crno-bele...

Partizan protiv Metropolitana igra u sredu od 20 časova i 30 minuta u Ljubljani.


tagovi

Aleksandar Matović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara