Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2023, 14:57

Mateo: Očekujem pobedu protiv Partizana, daćemo sve od sebe na drugom meču

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo izjavio je danas da očekuje da njegovi igrači pruže maksimum i ostvare pobedu protiv Partizana u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Partizan je poveo 1:0 u četvrtfinalnoj seriji, pošto je sinoć u Madridu slavio 89:87 trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi. Naredni meč biće odigran sutra od 20.45 sati u glavnom gradu Španije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATEO OPTIMISTA PRED DRUGI MEČ: Očekujem pobedu protiv Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023

Real pretrpeo brejk u prvoj utakmici.ateo..Trener košarkaša Reala Ćus Mateo izjavio je danas da očekuje da njegovi igrači pruže maksimum i ostvare pobedu protiv Partizana u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Partizan je poveo 1:0 u četvrtfinalnoj seriji, pošto je sinoć u Madridu slavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.