Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 15:46

MATEO OPTIMISTA PRED DRUGI MEČ: Očekujem pobedu protiv Partizana

Real pretrpeo brejk u prvoj utakmici.ateo

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo izjavio je danas da očekuje da njegovi igrači pruže maksimum i ostvare pobedu protiv Partizana u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Partizan je poveo 1:0 u četvrtfinalnoj seriji, pošto je sinoć u Madridu slavio 89:87 trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi. Naredni meč biće odigran sutra od 20.45 sati u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradu Španije.

 - Sutra je važan dan. Sve utakmice u plej-ofu su teške. Ako naš stav i trud budu isti kao na jučerašnjem meču, imaćemo šansu da pobedimo. Plej-of serija je duga i uvek morate da razmišljate o narednom meču. Nema sumnje da su igrači posvećeni, dali su maksimum na prvoj utakmici protiv Partizana. Moramo da budemo spremni da damo sve od sebe i na drugoj utakmici - rekao je Mateo i istakao da mu je teško pao poraz od Partizana u poslednjoj sekundi jučerašnjeg meča. - Partizan je pobedio zaslugom Kevina Pantera, koji je u poslednjoj sekundi pogodio taj šut preko Geršona Jabusela. Moramo da se oporavimo što je pre moguće. Povreda Edija Tavareza je malo poremetila naše planove.

Četvrfinalna serija se igra na tri pobede. Treća utakmica je na programu drugog maja u Beogradu, a eventualna četvrta dva dana kasnije takođe u glavnom gradu Srbije. Eventualna majstorica biće odigrana devetog maja u Madridu. Španski mediji navode da povreda kolena Tavareza nije ozbiljnije prirode i dodaju da bi on mogao da zaigra sutra protiv Partizana.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.