Marsenić: Nadam se da nećemo ponavljati greške protiv Monpeljea

Izvor: Blic, 25.Nov.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marsenić: Nadam se da nećemo ponavljati greške protiv Monpeljea

Rukometaš Partizana Mijajlo Marsenić rekao je u Monpeljeu da se nada da njegov tim neće ponoviti greške iz prvog duela ta dva tima i da se nada da će se revanširati rivalu u šestom kolu Lige šampiona.

"Monpelje je počeo da ređa dobre rezultate i u usponu je forme. Nadam se da se neće ponoviti neke greške koje smo napravili u odlučujućim trenucima na prošloj utakmici i da ćemo im se revanširati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za taj poraz na nasem terenu", rekao je Marsenić po dolasku u Monpelje.

Partizan je prošle nedelje izgubio od Monpeljea 29:32 u ravnopravnoj utakmici.

"Biće jako teško jer su oni odlični kad igraju kući, ali mislim da treba da uđemo u meč sa mnogo samopouzdanja jer ćemo samo tako odigrati još jedan dobar meč", rekao je Marsenić.

Partizan je u Francusku otišao bez povređenog Uroša Mitrovića. Utakmica se igra u nedelju od 19.00.

Povezane vesti: Rukometaši Partizana dali dresove i bodove Monpeljeu Brković: Verujem u čudo protiv Monpeljea Rukometaši Partizana doživeli i treći poraz u Ligi šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.