Marković: Mogli smo i morali više

Izvor: RTS, 20.Sep.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Mogli smo i morali više

Novi-stari fudbaler Partizana Lazar Marković ocenio je da su crno-beli morali da pokažu više u meču prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara.
Izabranici Sava Miloševića odigrali su u Beogradu nerešeno (2:2) s holandskim timom, iako su imali vođstvo i igrača više.

"Mogli smo i morali više. Imali smo igrača više, imali smo šanse, ali idemo dalje. Nismo smeli da primimo drugi gol. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dobra su ekipa, ali mi smo morali više", rekao je Marković.
On se osvrnuo i na svoju šansu za gol u finišu meča.
"Mislio sam da će ući u gol, ali nije. Idemo dalje", zaključio je Marković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković: Mislio sam da će ući u gol

Izvor: B92, 20.Sep.2019

Fudbaler Partizana Lazar Marković ocenio je da su crno-beli morali da pokažu više u meču prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.