Marković: Mogli smo i morali smo više; Zdjelar: Izgubili smo tri boda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Mogli smo i morali smo više; Zdjelar: Izgubili smo tri boda

Fudbaler Partizana Lazar Marković ocenio je da su crno-beli morali da pokažu više u meču prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Izabranici Sava Miloševića odigrali su sinoć u Beogradu nerešeno 2:2 s holandskim timom, iako su imali vođstvo i igrača više od 27. minuta meča.

"Mogli smo i morali više. Imali smo igrača više, imali smo šanse, ali idemo dalje. Nismo smeli da primimo primimo drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gol. Dobra su ekipa, ali mi smo morali vise", rekao je Marković novinarima posle meča.

On se osvrnuo i na svoju šansu za gol u finišu meča.

"Mislio sam da će ući u gol, ali nije. Idemo dalje", zaključio je Marković.

Zdjelar: Izgubili smo tri boda

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da su crno-beli izgubili tri boda.

"Izgubili smo 3 boda, to je moje mišljenje. Ne smemo da primamo takve golove, izgubili smo dva boda i moramo dalje. Dešava se. Nastavili smo da igramo ono sto smo dogovorili, došli smo do igre, ali primili smo drugi gol. Morali smo bolje u završnici", rekao je Zdjelar novinarima posle meča.

On je istakao i da je ekipa primila gol u situaciji kada su imali povoljan rezultat.

"Primili smo gol, nismo smeli, ali sta da se radi."

Crno-bele već u nedelju očekuje večiti derbi protiv Crvene zvezde.

"Šta je tu je, moramo da se prebacimo na derbi, moramo da se prilagodimo. Tako je, kako je. I nama i njima će biti teško, ali idemo dalje", zaključio je Zdjelar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.