Markec u pet do 12!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2020, 13:18

Markec u "pet do 12"!

Dobra vest za crno-bele.

Lazar Marković je u petak bio pozitivan, danas je negativan na koronavirus!

U kratkom saopštenju uz priložene rezultate današnjeg testa, klub iz Humske je potvrdio da Aleksandar Stanojević ipak može da računa za Lazara Markovića.

"Sa velikom radošću obaveštavamo javnost da je na ponovljenom testu za  SARS-CoV-2 zaključno sa danom 7.11.2020. godine igrač FK Partizan Lazar Marković negativan, te da će biti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << usluzi šefu Aleksandru Stanojeviću za meč 14.kola Linglong Tire SLS", saopštio je Partizan.

Podsetimo, Vladimir Stojković je takođe poručio da je "zdrav ko dren", pa su sada od zaraženih ostali još Lola Smiljanić i Lazar Pavlović.

Utakmica Spartak - Partizan na programu je u 18.00.

Sa velikom radošću obaveštavamo javnost da je na ponovljenom testu za SARS-CoV-2 zaključno sa danom 7.11.2020. godine igrač FK Partizan Lazar Markovic negativan, te da će biti na usluzi šefu Aleksandru Stanojeviću za meč 14.kola Linglong Tire SLS. pic.twitter.com/zDGB9Dk6pS

— FK Partizan (@FKPartizanBG) November 7, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Marković nema koronu, a ima i dokaz za to (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020

Biće u konkurenciji za meč protiv Spartaka...Posle silnih povreda i pozitivnih testova na korona virus, stigla je i jedna lepa vest u Humsku. Lazar Marković ponovo je test na korona virus i samo dan pošto je utvrđeno da je pozitivan, ovog puta je test negativan što znači da nema više smetnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.