Malo dodaj, ponešto oduzmi - ovo je Zvezdin tim za novu sezonu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo dodaj, ponešto oduzmi - ovo je Zvezdin tim za novu sezonu? (foto)

Ako sve bude kako se sada najavljuje...

Za razliku od Partizana, koji startuje tek od drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Crvena zvezda će u kvalifikacijama za Ligu šampiona ponovo morati od prvog kola.

Prvi mečevi prve runde kvalifikacija su na programu već 9. i 10. jula, dakle već za dvadesetak dana, a žreb je zakazan za utorak, 18. jun.

Šampion Srbije je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završio prvu fazu priprema na Zlatiboru, početkom naredne nedelje sledi selidba u Austriju, a do povratka u Beograd crveno-beli će odigrati i nekoliko pripremnih mečeva na kojima će moći da se vidi šta konkretno planira trener Vladan Milošević.

Što je najvažnije, Zvezda je zadržala ''kostur'' šampionske ekipe iz prošle sezone, otišli su doskorašnji omladinci Aleksa Terzić i Dejan Joveljić, a prema najavama, ''Marakanu'' bi mogli da napuste i Ričmond Boaći i Milan Rodić, pa i Savić i Stojković ako bude adekvatnih ponuda.

Od pojačanja stigao je Radovan Pankov, a očekuju se i stranci - levi bek Karim Hafez, iskusni 35-godišnji vezista Žak Romao i napadač Tomane iz portugalske Tondele. Možda i još jedno novo ime na poziciji štopera posle odustajanja Španca Alehandra Galveza.

Dakle, ako pomenuti dođu u Zvezdu, a istovremeno dođe i do najavljivanih odlazaka, onda bi startna postava na početku Zvezdinog novog pohoda ka grupnoj fazi Lige šampiona mogla da izgleda kao u prilogu.

Screenshot: buildlineup.com
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda: ''Nedelja je za sređivanje kuće'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019

Sve mora da bude spremno za početak kvalifikacija...Crvena zvezda je juče završila pripreme na Zlatiboru, početkom sledeće nedelje ekiopa se seli u Austriju, a za to vreme na ''Marakani'' se vredno radi na promeni travnate podloge...Uz poruku ''nedelja je za sređivanje kuće'', Zvezda je danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.