Maler za Partizan pred start Lige Evrope

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maler za Partizan pred start Lige Evrope

Crno-beli narednog četvrtka počinju takmičenje u Ligi Evrope mečom u Humskoj protiv holandskog AZ Alkmara, ali peh za crno-bele. Povredio se Sejduba Suma, jedan od najboljih igrač “parnog valjka” na startu sezone. On je zadobio povredu mišića i trebalo bo da pauzira sedam od 10 dana.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara je 2.55.
Najskuplji igrač u istoriji Partizana sigurno će propustiti naredni meč protiv Poroletera iz Novog Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u subotu, piše “Telegraf”. Ostaje da se vidi da li će biti spreman za debi u grupnoj fazi drugog po rangu evropskom takmičenju. Fudbaler iz Gvineje podvrgnut je tretmanu krvnom plazmom, koji bi trebalo da ubrza oporavak i regeneriše oštećeno tkivo. Trka sa vremenom…
Ukoliko ne bude spreman za meč sa holandskim timom, Savo Milošević će da baci u vatru najveće pojačanje crno-belih ovog leta, Izraelca Bibrasa Natha, koji je ostavio odličan utisak na startu sezone. Uglavnom je ulazio sa klupe i pokazao da će u nastavku sezoni biti veliko pojačanje za crno-bele.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Utakmica između Partizana i AZ Alkmara igraće se narednog četvrtka, 19. septembra u Humskoj. Partizan zbog kazne UEFA neće imati pomoć organizovane grupe navijača, već će na tribine moći ponovo samo dečaci i devojčice do 14 godina iz škola fudbala.

The post Maler za Partizan pred start Lige Evrope appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miletić: Gol u Moldeu me zadržao u Partizanu

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 10:16

Junak crno-belih u evropskim kvalifikacijama za Ligu Evrope bio je Nemanja Miletić. Njegov gol u Moldeu otvorio je vrata grupne faze Partizanu i evropske jeseni. Iskusni desni bek bio je blizu odlaska iz Humske ovog leta, ali kaže da ga je gol u Norveškoj u revanšu plej-ofu ostavio u redovima “parnog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.