Miletić: Gol u Moldeu me zadržao u Partizanu

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić: Gol u Moldeu me zadržao u Partizanu

Junak crno-belih u evropskim kvalifikacijama za Ligu Evrope bio je Nemanja Miletić. Njegov gol u Moldeu otvorio je vrata grupne faze Partizanu i evropske jeseni. Iskusni desni bek bio je blizu odlaska iz Humske ovog leta, ali kaže da ga je gol u Norveškoj u revanšu plej-ofu ostavio u redovima “parnog valjka”.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara je 2.55.
Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smo primili gol dosta toga mi je prolazilo kroz glavu, da ćemo da igramo samo Superligu. Bilo je mnogo teško, međutim, prošli smo dalje i više nisam imao pritisak da li ću da idem ili ostanem. Prelepo mi je kad igramo Ligu Evrope, znam kako je bilo pre dve godine kad smo izborili proleće. Sad za rivala imamo i Mančester junajted, to je nešto što neki nikada i ne dožive – rekao je Miletić za “Sportski žurnal“.
On kaže da nema sumnje da mu je to gol karijere.
Najvredniji gol u karijeri! Imao sam porodičnih problema, neke povrede koje su me sputale u reprezentativnim obavezama. Mnogo mi je bilo teško, ali nisam klonuo duhom i vratio mi je Bog kad je najviše trebalo – istakao je Miletić.

The post Miletić: Gol u Moldeu me zadržao u Partizanu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.