Maksić novi rukometaš Pazara, Radivojević prešao u Partizan

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jan.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksić novi rukometaš Pazara, Radivojević prešao u Partizan

Rukometni klub Novi Pazar angažovao je juniorskog reprezentativca Srbije Aleksu Maksića, saopštio je danas taj klub. Dvadesetogodišnji levokrilni igrač stigao je iz subotičkog Spartak Vojputa, a prethodno je nastupao za Moravu iz Velike Plane, Partizan i Smederevo. Pazarci su naveli da je ekipu napustio Boris Radivojević, takođe levo krilo juniorske selekcije Srbije, koji je prešao u beogradski Partizan. Novi Pazar, debitant >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u elitnom domaćem takmičenju, prethodno je promenio trenera, pa će umesto Nedeljka Matića na klupi trenutno trećeg tima Superlige sedeti Nedeljko Vučković. Novi Pazar u utakmici 14. kola Superlige, kojim se 2. februara posle zimske pauze nastavlja prvenstvo, dočekuje četvrtoplasiranu ekipu Partizana. (novosti)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Maksić u Novom Pazaru, Radivojević prešao u Partizan

Izvor: B92, 24.Jan.2019

Rukometni klub Novi Pazar angažovao je juniorskog reprezentativca Srbije Aleksu Maksića, saopštio je taj klub...Dvadesetogodišnji levokrilni igrač stigao je iz subotičkog Spartak Vojputa, a prethodno je nastupao za Moravu iz Velike Plane, Partizan i Smederevo...Pazarci su naveli da je ekipu napustio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.