Maksić u Novom Pazaru, Radivojević prešao u Partizan

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksić u Novom Pazaru, Radivojević prešao u Partizan

Rukometni klub Novi Pazar angažovao je juniorskog reprezentativca Srbije Aleksu Maksića, saopštio je taj klub.

Dvadesetogodišnji levokrilni igrač stigao je iz subotičkog Spartak Vojputa, a prethodno je nastupao za Moravu iz Velike Plane, Partizan i Smederevo.

Pazarci su naveli da je ekipu napustio Boris Radivojević, takođe levo krilo juniorske selekcije Srbije, koji je prešao u beogradski Partizan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Novi Pazar, debitant u elitnom domaćem takmičenju, prethodno je promenio trenera, pa će umesto Nedeljka Matića na klupi trenutno trećeg tima Superlige sedeti Nedeljko Vučković.

Novi Pazar u utakmici 14. kola Superlige, kojim se 2. februara posle zimske pauze nastavlja prvenstvo, dočekuje četvrtoplasiranu ekipu Partizana.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.