Makabi predstavio bombardera iz Humske! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi predstavio ''bombardera'' iz Humske! (foto)

Dojučerašnji vezista Partizana Nikola Drinčić danas je i zvanično promovisan u Haifi, gde će od sledeće sezone braniti boje tamošnjeg Makabija.

Posle dve odlične sezone u Partizanu, nekoliko postignutih golova za pamćenje, pogotovo onih u duelima sa Crvenom zvezdom i osvojene šampionske titule ovog proleća, Nikola Drinčić je odlučio da prihvati ponudu izraelskog Makabija iz Haife, koji se već dugo interesovao za njegove usluge.

Taj transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je obelodanjen krajem prošle nedelje, Drinčić se emotivnom porukom oprostio od svojih dosadašnjih saigrača i navijača crno-belih, a danas je i zvanično okrenuo novu stranicu u svojoj karijeri.

Makabi ga je u ponedeljak promovisao kao prvo velikio pojačanje ovog leta, pošto je prethodno prošao medicinske preglede u ovom izraelskom klubu, čije boje sa uspehom brani i bivši golman Partizana Vladimir Stojković.

Izraelci na zvaničnom klupskom sajtu podsećaju i na reprezentativnu karijeru iskusnog veziste, za mladu reprezentaciju Srbije, odnosno za Crnu Goru u seniorskoj konkurenciji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.