Majo Vujović na novoj funkciji, radiće u tandemu sa Mrakićem

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majo Vujović na novoj funkciji, radiće u tandemu sa Mrakićem

Samo nekoliko dana pošto je i zvanično okončao sudijsku karijeru, Majo Vujović već dobio novi angažman.

Majo Vujović je zvanično stavio tačku na dosadašnji deo karijere u utakmici finala Kupa Srbije, između Partizana i Mladosti (2:1) u Surdulici prošle srede, kada mu je na prigodnoj svečanosti sportski direktor Partizana Ivica Iliev uručio i crno-beli dres sa brojem 10.

Nepunih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nedelju dana kasnije, stiže informacija da će Vujović biti član novog sastava Sudijske komisije, na čelu sa Zoranom Petrovićem.

''Žurnal'' prenosi da će uz njih biti i Boško Jovanetić, Dušan Mrakić, kao i još jedan Zoran Petrović, nekadašnji arbitar iz Sokobanje, ali neće svi oni imati ista zaduženja i nadležnosti.

Prema tim saznanjima, Zoran Petrović i Boško Jovanetić će delegirati arbitre za Superligu i PLS, dok će tandem Majo Vujović-Dušan Mrakić biti zadužen za delegiranje sudija u srpskim, vojvođanskim i svim drugim ligama.

Ono gde će svi zajedno delovati jeste ''čišćenje'' sudijskih lista.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ČEKA GA PROMOCIJA: Majo Vujović DOBIJA važnu funkciju u sudijskoj organizaciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2018

Arbitar iz Novog Sada stavio tačku na dosadašnji deo karijere... Arbitar iz Novog Sada Majo Vujović zvanično je stavio tačku na dosadašnji deo karijere na utakmici finala Kupa Srbije, između Partizana i Mladosti (2:1) u Surdulici prošle srede, kada mu je na prigodnoj svečanosti sportski direktor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.