Izvor: RTS, 26.Okt.2021, 11:06

Madar MVP petog kola ABA lige

Košarkaš Partizana Jam Madar proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) petog kola ABA lige, saopšteno je na sajtu takmičenja.
Madar je za 28 minuta igre u pobedi crno-belih protiv Krke (92:45) zabeležio 23 poena, dva skoka, četiri asistencije i dve ukradene lopte, što mu je donelo indeks korisnosti 32.

Najbolji skakač kola je Ognjen Kuzmić iz Crvene zvezde sa 13 skokova, titula najboljeg strelca pripala je Kajlu Vinalesu iz Studnetskog centra (32 poena).
Košarkaš Cibone Hose Vildoza je najbolji asistent sa sedam dodavanja, dok je Pavle Marčinković iz Zadra "kradljivac" runde sa sedam ukradenih lopti.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.