U JAKOJ KONKURENCIJI: Partizanov košarkaš MVP petog kola ABA lige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 21:53

U JAKOJ KONKURENCIJI: Partizanov košarkaš MVP petog kola ABA lige (FOTO)

Bilo je dosta kandidata.

Danas je odigrana poslednja utakmica petog kola ABA lige. SC Derbi je bio bolji od Cibone, a posle meča proglašen je MVP ove runde.

To je Jam Madar iz redova Partizana. Crno-beli su ubedljivo savladali Krku (92:45), a Izraelac je na tom meču imao indeks korisnosti 32, odnosno 23 poena, četiri asistencije, dva skoka i dve ukradene lopte.

Isti broj indeksnih poena imao je i košarkaš Cedevita Olimpije Džejkob Pulen, u porazu od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Budućnosti (79:84), koliko i Kajli Vinjales na večerašnjoj utakmici. Ognjen Kuzmić iz redova Zvezde je na četvrtoj poziciji sa 30 indeksnih poena, a Top 5 zatvara Brajs Džons iz FMP-a sa indeksom korisnosti 29.

👏👏👏

Jam Madar je MVP 5. kola @ABA_League#KKPartizan #ABALiga pic.twitter.com/YjosrI6C4y

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) October 25, 2021

Partizan je jedina ekipa u regionalnom takmičenju sa svih pet pobeda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2021, 09:57

Čeka nas prva utakmica u Evrokupu pred našim navijačima. To je obaveza više da nastavimo u istom ritmu kao što smo igrali dosad, što znaci najborbenije i do poslednjeg atoma snage, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči duela protiv Turk Telekoma...Crno-beli sutra od 20.30...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.