Mačvan: Ne verujem koga predlaže za trenera Partizana

Izvor: B92, 04.Jul.2020, 08:15

Mačvan: Ne verujem koga predlaže za trenera Partizana

Milan Mačvan, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, kritikovao je Gorana Grbovića koji je dao predlog da Dragan Jakovljević bude novi trener Partizana.

Jakovljević je šef struke zemunske Mladosti i čovek koji je u juniorskim danima trenirao Bogdana Bogdanovića, a Mačvan smatra da bi bilo neozbiljno njega dovesti za prvog čoveka seniorskog tima Partizana.

Mačvan, koji se skoro penzionisao, prvo je bio sarkastičan napisavši na Tviteru:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Grba se šali, zato što su on i Jakovljević bliski... nemojte ovo shvatiti ozbiljno", napisao je Mačvan.

Navijači Partizana su se javili u komentarima, a Mačvan je potom pojasnio:

"Naravno da je ideja idiotska, šalim se pa sam zato napisao da se i on šali. Ne mogu da verujem da predlaže tako nekog za trenera Partizana".

Čim je završio karijeru spominjalo se da će ući u funkcionerske vode i na pitanje, da li postoji šansa da dobije neku funckiju u Partizanu, kaže:

"Ne pitam se ja"

Partizan je pre nekoliko dana napustio Andrea Trinkijeri i predsednik kluba Ostoja Mijailović saopštio je da će predstavljanje novog trenera biti sledeće nedelje. Pretpostavlja se da će to biti Vlado Šćepanović. .

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAČVAN ŽESTOKO KRITIKUJE: Idiotska ideja, ne verujem koga predlaže za trenera Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020

Bivši košarkaš izneo svoj stav...Milan Mačvan, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, kritikovao je Gorana Grbovića koji je dao predlog da Dragan Jakovljević bude novi trener Partizana...Dragan Jakovljević je šef struke zemunske Mladosti i čovek koji je u juniorskim danima trenirao Bogdana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.