Nova vest
Košarka

Subota, 04.07.2020.

08:20

Mačvan: Ne verujem koga predlaže za trenera Partizana

Milan Mačvan, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, kritikovao je Gorana Grbovića koji je dao predlog da Dragan Jakovljević bude novi trener Partizana.

Izvor: PT

Autor: PT

Mačvan: Ne verujem koga predlaže za trenera Partizana
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Jakovljević je šef struke zemunske Mladosti i čovek koji je u juniorskim danima trenirao Bogdana Bogdanovića, a Mačvan smatra da bi bilo neozbiljno njega dovesti za prvog čoveka seniorskog tima Partizana.

Mačvan, koji se skoro penzionisao, prvo je bio sarkastičan napisavši na Tviteru:

"Grba se šali, zato što su on i Jakovljević bliski... nemojte ovo shvatiti ozbiljno", napisao je Mačvan.

Navijači Partizana su se javili u komentarima, a Mačvan je potom pojasnio:

"Naravno da je ideja idiotska, šalim se pa sam zato napisao da se i on šali. Ne mogu da verujem da predlaže tako nekog za trenera Partizana".

Čim je završio karijeru spominjalo se da će ući u funkcionerske vode i na pitanje, da li postoji šansa da dobije neku funckiju u Partizanu, kaže:

"Ne pitam se ja"

Partizan je pre nekoliko dana napustio Andrea Trinkijeri i predsednik kluba Ostoja Mijailović saopštio je da će predstavljanje novog trenera biti sledeće nedelje. Pretpostavlja se da će to biti Vlado Šćepanović. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve