MUP: Navodi Vuletića neistiniti, razgovaraćemo s njim zbog dostavljanja lažnih vesti

Izvor: Beta, 23.Jun.2021, 10:30

MUP: Navodi Vuletića neistiniti, razgovaraćemo s njim zbog dostavljanja lažnih vesti

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas, povodom navoda bivšeg potpredsednika Fudbalskog kluba (FK) Partizan Vladimira Vuletića, da su inspektori Službe za borbu protiv organizovanog kriminala utvrdili da Sportsko društvo "Partizan" nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem "Mitona", niti sa funkcionerom Srpske napredne stranke (SNS) Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj ulici u Beogradu."Informacija dobijena od strane Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom. O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOК-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem", navodi se u saopštenju MUP.Vuletić je juče predao SBPOK-u fotokopiju zapisnika sa sednice Upravnog odbora Sportskog društva Partizan u kojem, kako je naveo, stoji da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima na stadionu Partizana izdaje na 15 godina preduzeću "Mitona" iz Beograda.On je naveo da je direktor te firme Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a, a da su te prostorije koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, koji je osumnjičeni vodja te grupe.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

MUP: Nekadašnji potpredsednik FK Partizan dostavio lažnu izjavu SBPOK-u

Izvor: RTS, 23.Jun.2021

Inspektori SBPOK-a su, proverom navoda nekadašnjeg funkcionera FK Partizan Vladimira Vuletića, utvrdili da Sportsko društvo Partizan nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem "Mitona", niti sa Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj, saopštio je MUP. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.