MUKE ZA CRNO-BELE: Partizanu vezane ruke! Ljubimac Grobara ide u NBA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 12:15

MUKE ZA CRNO-BELE: Partizanu vezane ruke! Ljubimac Grobara ide u NBA?

Potencijalni problem.

KK Partizan obezbedio je produžetak saradnje sa kapitenom Kevinom Panterom, ali očekuje ih još dosta posla da zadrže okosnicu tima.

Ugovori Dante Egzum, Aleksa Avramović, Zeku Ledeju, dok Janis Papapetru ima opciju za godinu dana produženja saradnje.

No, problem se stvorio i oko Jama Madara. Izraelac ima aktivan ugovor sa Partizanom, ali Boston Seltiksi imaju pravo na njega, pa postoji mogućnost da ga uzmu na dvojni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor, što znači da bi igrao i razvojnu ligu i po potrebi NBA ligu.

Svaka NBA ekipa može imati dva ovakva igrača, pa se postavlja pitanje da li je Madar jedan od izbora Bostona.

Novinar "Atletika" Džared Vajs, ističe da će Boston pozvati Madara na trening kamp i nakon toga će doneti odluku o angažovanju Izraelca.

Madar neće igrati Letnju ligu jer se sprema za reprezentativne obaveze sa Izraelom, ali to ne znači i da neće završiti u Bostonu...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.