MUKE NEKADAŠNJEG PREMIJERLIGAŠA Rasulo u Boltonu

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUKE NEKADAŠNJEG PREMIJERLIGAŠA Rasulo u Boltonu

Nekada je Bolton igrao Premijer ligu, ali kriza na Ribok stadionu. Klub je u nokdaunu posle ispadanja iz Čempionšipa prošle sezone. Finansijsma kriza je velika, igrači napušaju “brod koji tone”.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u Turskoj protiv Malatije je 2.70. Meč se igra u četvrtak od 19 časova.
Poslednji igrač koji je napustio klub je Erhun Oztumer. On je stigao prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz Volsola, ali je zabeležio samo 10 mečeva u startnoj postavi.
Bolton trenutno na raspolaganju ima samo petoricu igrača pod ugovorom – Remija Metjuza, Bena Olnvika, Džejsona Loua, Luka Marfija i Džejmsa Vira.
Na utakmici sa Koventrijem prošle subote u engleskoj Ligi 1 na teren je izašao tim sastavljen većinom od omladinaca. Sa takvim problemima Boltonu ne gine nova selidba u niži rang.

The post MUKE NEKADAŠNJEG PREMIJERLIGAŠA Rasulo u Boltonu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL MAJSTOR Konor bije, ali ne u oktagonu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019

Nekada je Konor Mekgregor žario i palio u oktagonu, bio ubedljivo najpopularniji MMA borac današnjice, ali buran živor došao mu je glave. Karijera mu je krenula nizbrdicom pošto ga je Rus Habib Nurmagomedov prošle godine razbio u borbi godine.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.